Kom langs op de Jan Evertsenstraat 31

Vacatures

 

> Stagiair Desembrood

Wil je leren hoe het is om in een bakkerij te werken en productie te draaien? Wellicht om te werken als zelfstandig werkend bakker of misschien wil je in de toekomst wel je eigen bakkerij opzetten? Een opleiding hiervoor kan lastig zijn om te vinden omdat je niet de schaal of niet de producten naar jouw smaak kan vinden. Dit is wat wij ervaarden. Hierom hebben wij allemaal geleerd door stages te doen op verschillende plekken. 

Bij onze stage werken we met duidelijke leerdoelen, deze bepalen ook je progressie in de stage. Tijdens de stage leer je onder andere over mixen, de starter, fermentatie, het vormen maar ook overbakken en hygiëne. In de bakkerij is het leren vooral praktijk gericht maar je krijgt ook een boek mee dat de theoretische onderbouwing geeft. Het is eventueel mogelijk om tijdens de stage ook te leren over viennoiserie. 

Om de stage te doen moet je al wel ervaring hebben met het bakken van desembrood, liefst net wat grotere schaal dan thuisbakken. Horeca keuken ervaring is een pre in verband met efficient, schoon en fysiek werk. Let op, het is zwaar fysiek werk en je moet onder druk kunnen presteren. De stage is voor 3-4 dagen in de week en duurt zo’n 3-4 maanden. Hierin leiden we je op tot zelfstandig werkend bakker. Nederlands spreken is bij deze functie geen vereiste. Mail je motivatie en cv naar broodhulp@fortnegen.nl tav. Maarten 

 

 

Language
English
Open drop down