Kom langs op de Jan Evertsenstraat 31

Vacatures

 > Winkelmedewerker (parttime/ fulltime)

We zijn op zoek naar een vrolijke collega voor in de winkel. Ben je iemand die hard werken heerlijk vindt, graag met eten werkt en gastvrij is? Spreek je vloeiend Nederlands en lijkt het je leuk om ons team in het weekend en doordeweeks te versterken? Ervaring als barista is een pre. Mail je motivatie en CV naar Fleur via broodhulp@fortnegen.nl

 

>Afwasser/ ondersteuning bakkerij (parttime/ fulltime)

In deze functie help je in de bakkerij met schoonmaken van de productieruimte en de productiemiddelen, daarnaast assisteer je de bakkers met taken voor de voorbereidingen van de volgende dag. Je werkt met het team overdag en start aan het einde van de ochtend. Ervaring in restaurants is een pre. Lijkt het je leuk om ons team (onder andere) in het weekend te versterken? Nederlands spreken is bij deze functie geen vereiste. Mail je motivatie en cv naar broodhulp@fortnegen.nl tav. Maarten 

 

> Stagiair Desembrood

Wil je leren hoe het is om in een bakkerij te werken en productie te draaien? Wellicht om te werken als zelfstandig werkend bakker of misschien wil je in de toekomst wel je eigen bakkerij opzetten? Een opleiding hiervoor kan lastig zijn om te vinden omdat je niet de schaal of niet de producten naar jouw smaak kan vinden. Dit is wat wij ervaarden. Hierom hebben wij allemaal geleerd door stages te doen op verschillende plekken. 

Bij onze stage werken we met duidelijke leerdoelen, deze bepalen ook je progressie in de stage. Tijdens de stage leer je onder andere over mixen, de starter, fermentatie, het vormen maar ook overbakken en hygiëne. In de bakkerij is het leren vooral praktijk gericht maar je krijgt ook een boek mee dat de theoretische onderbouwing geeft. Het is eventueel mogelijk om tijdens de stage ook te leren over viennoiserie. 

Om de stage te doen moet je al wel ervaring hebben met het bakken van desembrood, liefst net wat grotere schaal dan thuisbakken. Horeca keuken ervaring is een pre in verband met efficient, schoon en fysiek werk. Let op, het is zwaar fysiek werk en je moet onder druk kunnen presteren. De stage is voor 3-4 dagen in de week en duurt zo’n 3-4 maanden. Hierin leiden we je op tot zelfstandig werkend bakker. Nederlands spreken is bij deze functie geen vereiste. Mail je motivatie en cv naar broodhulp@fortnegen.nl tav. Maarten 

 

> Zelfstandig werkend bakker (NL/ ENG)

Onze productie groeit en daarom zijn we op zoek naar een sterke teamspeler voor in de bakkerij. We werken overdag, in teamverband en proberen dagelijks de lekkerste producten te maken met de beste ingrediënten die we kunnen krijgen. We hebben een hoge standaard en reflecteren om onszelf, het team en de producten te verbeteren.

De fulltime functie is 40 uur en dit is verdeeld over 4 dagen. Part-time is in overleg mogelijk maar we hebben voorkeur naar fulltime. Er is een flexibel rooster omdat we 7 dagen in de week open zijn. De starttijd van je dag is om 6 of 7 uur afhankelijk van de shift. De functie vereist minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke bakkerij. Mocht je dit niet hebben, maar wil je wel met ons werken, kijk dan eens naar onze stage, die kunnen we op maat maken. Ervaring met viennoiserie lamineren en vormen is een pre maar geen vereiste.

Mocht je interesse hebben in de functie mail dan je cv en motivatie naar broodhulp@fortnegen.nl ter attentie van Maarten.

Language
English
Open drop down